If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така изглежда със сток окачване и гуми на 205/45/17. Колата не ги усеща тия джанти, върви си перфектно без да закача и опира никъде. Мерси на всички за инфото беше ми напълно достатъчно
Така изглежда със сток окачване и гуми на 205/45/17. Колата не ги усеща тия джанти, върви си перфектно без да закача и опира никъде. Мерси на всички за инфото беше ми напълно достатъчно
А колко J са джантите и с какво ЕТ
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Не искам да ме разбирате погрешно, но на тия снимки колата изглежда като каруца ... по-грозно от това май няма накъде ...
@MaDHaCkEr - няма ли да опира с гуми 205/45/17 при натоварване ???
По книжка за избягване на подобни проблеми (за новото купе) се препоръчват гуми 205/45/16 ... демек за 17-ки трябва да са макс 40 или 35 при ширина 205 - според марката, щото различните производители явно имат различни разбирания за размерите ...
С 18-ки и на мен не ми харесва-много е.Производителите няма как да имат различно мнение,като стандарта е един и същ?!Само виж на снимките как без фланци седят джантите много навътре,ето една снимка на 17-ки с фланци,точно до ръба на калника са
Attached Files
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Това май е допустимия размер, за да е красиво ...
И по темата - имам фланци за джантите, но нямам достатъчно дълги болтове за всичко - някакви идеи от къде да намеря и какво ще ми коства ?
Това май е допустимия размер, за да е красиво ...
И по темата - имам фланци за джантите, но нямам достатъчно дълги болтове за всичко - някакви идеи от къде да намеря и какво ще ми коства ?
96 кинта са 16-те болта,хром,10.9 якост -
Миналата година с целия си пилешки мозък си купих 16 болта ricambi като хем мерих да са по-дълги от оригиналните и миналата седмица - нъцки!Та търчах по никое време за нови.
Ако някой иска оригинални,да свирка по 5 кинта ми струваха на мен
Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE
Comment